друкувати


Як доїхати до дачі?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-05 01:30:47

У розпал осінньо-польових робіт у вівторок зранку на приміські дачі не виїхали автобуси одразу на усі чотири маршрути. Обурені городники оперативно організували пікетування мерії, адже послуги з перевезень людей до земельних ділянок замовляв Івано-Франківський міський виконавчий комітет. Роботи на дачних ділянках, кажуть люди, чимало, а доїхати туди змоги немає.

Активісти домоглися зустрічі з заступником міського голови Миколою Саєвичем. Як стало відомо, влада міста повертає перевізнику кошти за транспортування пільгових категорій дачників. Відповідні довідки про кількість таких пасажирів подає сам підприємець. Однак у мерії вирішили перевірити достовірність його декларацій. Під час вчорашнього рейду влада виявила, що насправді перевізник не здійснює належну кількість рейсів до дачних масивів, однак вимагає за них гроші.

А вже нині зранку перевізник не виїхав на рейси через буцімто відсутність коштів. У мерії ж пообіцяли дати оцінку зриву перевезень. І заплатити підприємцю гроші лише за реально виконану роботу. Поки городники проводили переговори у мерії підприємець в телефонному режимі все-таки пообіцяв знову повернутися на маршрут.

Джерело: Радіо «Західний полюс»