друкувати


Владні жінки страждають від браку сексу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-01 12:45:18

Учені дійшли висновку, що жінки, які воліють всі рішення по домашніх справах приймати самі, не радячись із чоловіком, найчастіше страждають від браку сексу. Про це повідомляє Daіly Maіl.

Владним жінкам доводиться чекати сексу зі своїм чоловіком в 100 разів довше, ніж їх більш демократичним подругам. На сексуальне життя подружжя негативно впливає ситуація, коли жінка сама ухвалює рішення щодо планування сімейного бюджету, придбання продуктів, візитів до друзів та інших домашніх справ.

Співробітники Блумбергської школи суспільного здоров'я при університеті Джонса Хопкінса в Балтіморі (США) дійшли такого висновку після дослідження, у якому брали участь жительки шести африканських країн. У цих державах подружні ролі чітко розмежовані - жінки або приймають всі рішення по домашньому господарству самі, або разом із чоловіком.

Дослідження виявило зв'язок між ступенем домашньої влади, що перебуває в руках у жінки, і якістю її сексуального життя. Як пояснює один з організаторів дослідницького проекту, помічник професора Мішель Хіндін, у жінок, за якими завжди залишається останнє слово в спілкуванні із другою половинкою, час між сексуальними контактами із чоловіком збільшується від 3 до 100 разів у порівнянні з дамами, які радяться зі своїми чоловіками.

Хіндін виражає впевненість у тому, що жінки, які панують у домашніх справах, намагаються взяти ситуацію під контроль і в спальні. Її колега Кері Мунтиферинг відзначає, що це дослідження допоможе представницям прекрасної статі поліпшити своє сексуальне життя, зробивши його приємнішим.

Джерело: Освітній портал