друкувати


«Бомжі» під вікнами дратують івано-франківців

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-14 05:30:28

Мешканці будинку №32 по вулиці Надвірнянській, що в Івано-Франківську, потерпають від нашестя безхатченків на їх прибудинкову територію. Про це розповіла вчора начальник Івано-Франківської міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

З її слів, особи без визначеного місця проживання влаштували собі … спальню просто під балконами будинку: розмістили там імпровізовані ліжка і відпочивають, насолоджуючись ще теплими вересневими вечорами.

Втручання міліції свого результату не дало, - стверджує пані Клочко, - якщо вдень «бомжі» з двору забираються, на вечір повертаються знову.

Така ж ситуація – біля будинку на площі Ринок, 8 та в деяких інших адресах. Зважаючи на це, Івано-Франківський міський голова доручив керівництву міського відділу внутрішніх справ посилити роботу в напрямку більш тісної співпраці з керівництвом міського будинку нічного перебування.

«Там новий, відомий вам керівник, - зазначив мер правоохоронцям, - він там почав наводити порядок, на відміну від старого керівництва, яке розвело там свої порядки».

Автор: Сергій БІЛИЙ