друкувати


Ще раз – і відірвемо все, що висить!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-07 09:30:31

Мешканці обласного центру вже давно звикли самі вирішувати багато житлово-комунальних питань або ж, просто не звертати на них уваги. Та буває, що для вирішення проблемного питання знаходять досить неординарний спосіб.

Один з яскравих прикладів – реакція мешканців одного з будинків по вул. Довженка, що в Івано-Франківську, на неподобство, яке вчинив, певно, їхній же сусід. У під’їзді на третьому поверсі хтось справив малу нужду.

Ситуація непоодинока, проте жителі багатоповерхівок давно вже звикли відчувати неприємний характерний аміачний запах у коридорах чи ліфтах. У кращому випадку - хтось прибере, в гіршому – зроблять вигляд, що не помічають і, можливо, дочекаються працівників ЖЕО, які приберуть.

А от мешканці уже зазначеного будинку по вул. Довженка вирішили змінити тактику і підійти до вирішенні цієї проблеми з іншого боку. Злісному порушнику благоустрою і санітарії вони написали гнівного листа з погрозами відірвати всі висячі частини тіла, щоб той, хто це зробив, більше не міг вчинити подібне неподобство. Такого листа прикріпили на стіні поруч із смердючою калюжею. За кілька днів калюжа висохла, хоч запах, звісно ж, ще довго витатиме у повітрі. Наразі невідомо, чи прочитав порушник санітарії послання від сусідів, але скоріш за все наступного разу гнівні мешканці підстерігатимуть його особисто і погрозами така зустріч вже точно не закінчиться.

Автор: Вікторія БІЛА