друкувати


В Івано-Франківську невідомі атакують автівки однієї з місцевих таксомоторних служб

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-01 02:10:26

В Івано-Франківську невідомі атакують автівки однієї з місцевих таксомоторних служб. Від середини липня злочинці пошкодили 7 машин.

Під покровом ночі 4 з них були побиті, і ще три автомобілі спалили. З відповідними заявами про умисне пошкодження майна підприємці ще півтори місяці тому звернулися до правоохоронців. Однак результатів — жодних.

Два нові зумисні підпали таксі трапилися у ніч на вівторок. Відтак водії масово приїхали до обласного управління УМВС аби почути відповіді міліціонерів. Сюди ж на евакуаторі привезли щойно спалені машини.

Першою від рук зловмисників постраждала машина Ігора Ушитко. Невідомі викликали таксі у відлюдне місце Івано-Франківська. Поки водій очікував пасажирів, хулігани вибили вікна та помнули кузов.

Правоохоронці запевняють, що активно розслідують інциденти навколо місцевої фірми таксі. Тож вже незабаром зловмисники будуть затримані. Наразі в Івано-Франківську посилені патрулі, до них залучені бійці спецпідрозділу «Беркут».

Тим часом таксисти кажуть, що втомилися чекати плодів роботи правоохоронців. Переконують, тепер готові відстоювати своє право на працю будь-якими методами.

Джерело: Радіо «Західний полюс»