друкувати


"Карпати" (Коломия): шлях до перемоги

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-08-26 04:30:07

Коломийські "Карпати" тріумфально завершили свій шлях в Кубку області. В фінальному поєдинку коломияни обіграли "Яспіль" та здобули кубок. По суті, за два роки команда Дмитра Лащука зібрала всі трофеї, які можна було виграти на обласному рівні - чемпіонство, кубок та суперкубок. Давайте проаналізуємо виступ володаря кубка 2011 року та назвемо тих гравців, які кували цю перемогу.

В розіграші Кубку коломияни відіграли 6 поєдинків та забили 17 голів. Розпочинали "Карпати" в Болехові, де в досить непростому поєдинку зуміли здобути вольову перемогу над місцевими "Карпатами" - 2:1. Вирішальний гол на 90-ій хвилині забив досвідчений Соколенко Андрій, якого вже немає в клубі. Взагалі, команда Дмитра Лащука в рамках кубкових протистоянь зіграла із усіма командами, які носять назву "Карпати": Болехів, Кути, Брошнів. Напевно, якби яремчанські "Карпати" не припинили своє існування, то обов'язково зіграли б у півфіналі з коломиянами.

Після того, як в 1/8 фіналу "Карпати" легко переграли кутську команду, в чвертьфіналі на них очікував дуже непростий суперник - брошнівські "Кроно-Карпати". Коломияни на стадіоні "Юність" завдяки голу Баглая здобули мінімальну перемогу. А сам матч одержав скандальне забарвлення.

На стадії 1/2 фіналу команді трохи підфартило з жеребом. Все-таки, косівська "Гуцульщина" видається легшим суперником, ніж "Гвіздець" чи "Яспіль". 4:1 на рідному стадіоні, і можна з впевненістю за кінцевий результат їхати до Косова.

А в фіналі, який проходив в Калуші, був "Яспіль" та перемога над ним. Але це вже дуже свіжа історія, щоб її тут повторювати. Ще раз вітаємо керівництво клубу, вболівальників команди та жителів славного міста над Прутом із здобуттям Кубка області 2011 року.

Всі матчі Кубка області відіграли: Раковіца Василь, Огаль Василь, Ткачук Олександр, Веретко Андрій.

Бомбардири "Карпат" (в Кубку):
1. Веретко Андрій - 6 голів
2. Ткачук Олександр, Баглай Андрій, Грешта Микола - по 2 голи
3. Скибінський Богдан, Кавінський Василь, Соколенко Андрій, Веприк Олег, Гаврилюк Роман, Климус Петро, Грешта Микола - по 1 голу.

Жовті картки (в Кубку):
1. Ткачук Олександр - 2
2. Кавінський Василь, Завершенюк Олександр, Гусаковський Юрій, Соколенко Андрій, Бужак Валентин, Грешта Микола, Климус Петро - по 1.

Автор: Роман ТРАЙТУРАК
Джерело: sport.if.ua