друкувати


Міжколгоспні ліси Косівщини та Верховинщини передадуть територіальним громадам

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-08-04 04:10:44

Розробити план взаємовідносин державного управління лісового та мисливського господарства з територіальними громадами Косівського та Верховинського районів на предмет передачі гуцулам, тамтешнім територіальним громадам, колишніх міжколгоспних лісів – таке доручення керівникам згаданих районів дав голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк під час робочої наради у Косові, що відбулася минулого вівторка.

За його словами, до Президента України Віктора Януковича звернулися територіальні громади Косівщини та Верховинщини з проханням передати в їхнє користування так звані міжколгоспні ліси. Було рішення колегії ОДА про включення міжколгоспних лісів у межі населених пунктів.

«Президент підтримує цю ініціативу, – каже Михайло Вишиванюк. – Віктор Федорович дав відповідні доручення Державному агентству лісових ресурсів, яке очолює Віктор Сівець, – спільно з обласним управлінням лісового та мисливського господарства виробити таку програму взаємовідносин, щоб передача міжколгоспних лісів територіальним громадам Косівщини та Верховинщини відбулася. Глава держави – на боці громади».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА