друкувати


Черговий театральний сезон прикарпатські лялькарі завершили найпізніше

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-07-26 03:30:14

Ляльки пішли у відпустку. Черговий театральний сезон прикарпатські лялькарі завершили найпізніше. Через попит на вистави їм довелося працювати на місяць довше. Щоправда, у спеціальному літньому режимі — вистави показували лише у недільні дні.

У будні натомість ляльки мандрували Прикарпаттям, а зокрема таборами відпочинку, із гастролями. Завершили сезон виставою «Півник і Соняшник», яка зібрала чимало юних прихильників театрального мистецтва.

Зазвичай місцеві лялькарі прощаються із глядачами свіжою прем'єрою. Впродовж минулого сезону у репертуарі, який налічує близько 40 вистав, з явилося три новинки для малюків. Це «Казка про Ксеню та 12 місяців», «Заздрісний котик» і «Котик на снігу». Наразі, розповів головний режисер театру, вже кипить робота над масштабною постановкою «Крихітки Цахес» за п'єсою Ярослава Стельмаха, у якій задіяна вся трупа театру.

Найпалкішим шанувальникам театр ляльок, які впродовж року відвідували театр найчастіше, вже презентували безкоштовні квитки на наступний театральний сезон.

Джерело: Радіо «Західний полюс»