друкувати


Реформи в Івано-Франківську потрібно проводити швидко, впевнено і без сумнівів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-07-20 02:30:31

Реформи в Івано-Франківську потрібно проводити швидко, впевнено і без сумнівів. Так вважає голова бюджетної комісії міської ради Роман Онуфріїв. Він разом з секретарем ради Русланом Марцінківом підвели підсумки піврічної діяльності івано-франківського муніципалітету.

Мандатники запевняють, що змогли значно піти вперед у формуванні прозорої діяльності місцевого парламенту та його виконавчих органів. Зокрема, домоглися звільнення неефективних керівників та змусили чиновників звітувати просто неба перед громадою.

До своїх здобутків депутати відносять початок кардинальної комунальні реформи та збільшення мережі дошкільних закладів освіти. Також обранці задоволені тим, що відкрито заявляли свою позицію щодо тих дій центральної влади, які їм здавалися неправильними.

У міській раді вже знають, чим займатимуться у найближчі півтора роки. Найперше — хочуть відкрити новий асфальтний завод і змінити схему руху тренспорту в місті. Також депутати мають намір ініціювати інвентаризацію землі. Аби віднайти привабливі для продажу з аукціону ділянки.

Джерело: Радіо «Західний полюс»