друкувати


Пріоритети ВО «Свобода»: Дороги, діти і реформи в комунальній галузі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-07-20 10:30:48

Фракція ВО «Свободи» у міській раді визначила пріоритети, на які спрямовуватиме людський і фінансовий ресурс в найближчому майбутньому. Перш за все для депутатів-свободівців пріоритетом є кардинальна зміна ставлення до утримання й експлуатації доріг міста. Представники міської ради насамперед хочуть відновити функціонування асфальтного заводу, щоб забезпечити якісний ремонт доріг міста.

Не менш пріоритетним напрямком діяльності організації є розширення мережі дитсадків та розбудова ігрової дитячої інфраструктури. Мається на увазі будівництво дитячих майданчиків, стадіонів. Наприклад найближчим часом представники «Свободи» планують переселення міського управління освіти з дитячого садка, де воно зараз функціонує, у приміщення колишньої школи №8, що на вулиці Гординського. «Пріоритет надаємо дітям, а чиновники хай в трохи гірших місцях попрацюють, - зауважив голова фракції ВО «Свобода» в міській раді Роман Онуфріїв.

Ще одним не дуже популярним пріоритетом, на думку «свободівців», є реформа комунальної галузі. «Це болюча і невдячна справа, яка передбачає оптимізацію штатів відділів і управлінь, нові моделі розвитку галузі комунального господарства та ринкові системи управління. «Отримавши такий колосальний мандат довіри від івано-франківців, ми не маємо права бути осторонь, а змушені провести реформи. Це може зашкодити нашому рейтингу, але це наше місто і ми хочемо щоб воно економічно розвивалось»,- зауважує пан Онуфріїв.

Автор: Вікторія БІЛА