друкувати


З фінансами не жартують

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-07-12 03:30:02

Підсумки виконання програми соціально-економічного розвитку детально розглянули на останній колегії Івано-Франківської ОДА. Незважаючи на те, що Прикарпаття за підсумками першого півріччя розвивається найдинамічніше в Україні, спочивати на лаврах ніхто не буде. Про це заявив губернатор Михайло Вишиванюк.

Під час колегії очільник області взявся аналізувати проблемні підприємства, котрі мають борги зі сплати до бюджетів різних рівнів. Однак бажаної інформації голова ОДА не отримав. Зокрема від профільного чиновника він не дізнався про наявність компаній-боржників у Коломиї.

Нині два прикарпатські міста — Івано-Франківськ та Калуш — мають непогашені податкові зобов'язання у розмірі 30 млн гривень. Під час колегії перепало на горіхи також болехівським чиновникам. Вони не забезпечили наповнення бюджету на 200 тисяч.

Наразі очільники районів відповідати за недопрацювання не будуть. Однак дисциплінарних та кадрових заходів, попепредив губернатор, можуть вжити після перегляду розвитку області за підсумками наступного третього кварталу.

Джерело: Радіо «Західний полюс»