друкувати


Майже 70 підприємств представили Івано-Франківщину на «Агро-2011»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-24 02:30:41

В червні у Міжнародному виставковому центрі було проведено ХХІІІ Міжнародну агропромислову виставку «Агро-2011». Від Івано-Франківської області у цьому заході взяли участь майже 70 підприємств, якими було представлено понад 620 найменувань продукції харчової та переробної промисловості.

Вироби нашої області викликали великий інтерес для чисельних представників бізнесу, зарубіжних гостей, відвідувачів. Особливо зацікавила експозиція Міністра аграрної політики та продовольства України М.Присяжнюка і заступника Міністра С.Мельника.

Відрадно, що серед усього розмаїття нашого павільйону особливо привертала увагу продукція коломийських виробників, скажімо, копчений індик АФ «Прут». Серед колоритного асортименту безалкогольних напоїв і мінеральних вод гідне місце належало і ПАТ «Дятьківці». Серед екологічно чистої продукції відзначається продукція ТОВ «Галка Карпати». Своєрідною була експозиція коломийських ТОВ «Консерваторія» та ПСВТП «КВІЛТ». У центрі павільйону, в експозиції хлібобулочних і фасованих виробів (борошно, крупи, макаронні вироби та інше), можна було побачити вироби ТОВ «Зернопереробна компанія «ЮМАС».

Гідно представила наш край високохудожніми виробами, в тому числі, і член Національної спілки народних майстрів України Марія Чулак.

Усіх учасників виставки з Коломийщини, а також начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Петра Гайдейчука нагороджено дипломами виставки.

Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації вважає, що слід відзначити роботу з підготовки до виставки управлінь агропромислового розвитку Коломийської, Косівської та Рогатинської райдержадміністрацій.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА