друкувати


«Одобрямс» від роботодавців

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-20 05:30:03

В Івано-Франківській області з’явилось обласне об’єднання організацій роботодавців. Власне спочатку відбулись об’єднання галузевих організацій на державному рівні, а потім добрались і до рівня місцевого.

Все як завжди: збори, на яких зібралось трохи більше, як півтора десятки людей, половина з яких не дуже усвідомлювала свою роль,  та головуючий Василь Чуднов, в якому одразу читався потенційний керівник новострюваного об’єднання.

Як повідомив головуючий,  в Івано-Франківській області зареєстровано  і діють 7 галузевих організацій роботодавців. Саме їхні керівники виступили засновниками об’єднання, а тому мають право брати участь у голосуванні за кандидатуру його керівника.

За відсутності двох голосуючих, голову обласного об’єднання роботодавців обирали одноголосно … всі п’ятеро людей. Ним став (хто б сумнівався?!) Василь Чуднов, який за сумісництвом працює народним депутатом від Партії Регіонів.

За статут івано-франківського обласного об’єднання роботодавців також проголосували одноголосно: п’ятеро. Іншим примірник статуту не дістався.  Проте  це не біда, адже пан Чуднов зауважив учасникам зборів, які вже пошкодували приїхавши сюди, що «Ви є кістяком нашого об’єднання роботодавців».

Директором виконавчого апарату вибрали одноголосно Василя Стригунця.

 У ході зборів Василь Чуднов підсумував, що «роботодавці переживають  не прості часи. Політику для роботодавців створюють  всі, крім роботодавців. Чим більше ми об’єднаємось тим більше будемо впливовішими».

А на сам кінець голова  обласного об’єднання роботодавців  повідомив, що на наступному зібранні розглядатимуться  пропозиції щодо законодавства. «Законодавство повинно бути таким, яким його бачать роботодавці, а не яким хочуть зробити його профспілки», - зауважив Василь Чуднов.

Автор: Вікторія БІЛА