друкувати


Парад візочків 2011: свято для батьків і дітей

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-18 09:30:14

Зазвичай дитячий візочок виконує функцію транспортного засобу для малюків. Але раз на рік деякі дитячі візочки змінюють своє призначення і перетворюються на паровозики, кораблики, повітряні кулі, квіточки, беручи участь у параді дитячих візочків.

Цього року парад нестандартних засобів пересування двічі переносили і лише сьогодні молоді мамусі й татусі могли похвалитись своїми творіннями надзвичайної конструкції та дивної фантазії. Понад два десятки візочків проходили колом пошани на Вічевому майдані. Деякі батьки серйозно готувались до параду кілька днів, інші ж, просто проходивши повз, вирішили взяти участь та продемонструвати потужність коліс візочків та колір і якість тканини, з якої були виготовлені.

Допоки маленькі власники транспортних засобів випрошували у матусь морозива чи пити, батьки напружено очікували результатів конкурсу. А переможцем параду візочків став корабель «Чорна перлина» із маленьким піратом усередині, за що його мамуся отримала від співорганізатора параду - туристичної фрми «Довіра-ІФ» сертифікат на увікенд в Європі. Не залишились без призу й інші власники святково вбраних візочків – «Паровоза Часу», «Незнайки на Повітряній кулі» та «Дюймовочки» - їм перепали подарункові сертифікати на придбання товару на суму 250 грн. у магазині «Малятко», на суму 200 грн. у магазині «Бджілка», а також квитки на відвідування театру-кіно «Люм’єр». Мама маленької «Квіточки» отримала подарунковий сертифікат на відвідування фітнес-клубу «Fit Curves», а «Дюймовичці» перепав рожевий пухнастий слон. Цього дня без подарунку не залишився ніхто: всі малятка-учасники отримали солодкі призи від магазину «Антошка», а їхні батьки 30 % знижки на придбання одягу у магазині « Бджілка».

«Дуже приємно, що у нашому конкурсі взяли участь так багато маленьких івано-франківців та їхніх батьків. – зауважила Олена Третяк - директор ТРК «Вежа», яка є організатором конкурсу. - Батьки виявили надзвичайну фантазію, змінивши дитячі візочки до невпізнаності. Для маленьких діток – це немов казка. Сподіваюсь, що наступного року до нас долучиться ще більше молодих батьків з дітьми».

Автор: Вікторія БІЛА