друкувати


Івано-Франківщина подала в Мінрегіонбуд 20 пректів щодо питної води

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-10 09:30:55

В межах державної програми «Питна вода України» Івано-Франківська область подала на розгляд Міністерства регіонального розвитку та будівництва житлово-комунального господарства України 20 проектів.

Для їх реалізації на Прикарпатті заплановано будівництво станцій пом'якшення води у містах Городенці, Рогатині і Тлумачі, спорудження водогону у селищі Ланчин Надвірнянського району, водозабору в Верховині, проведення реконструкції дренажних систем фільтрувальної станції в Івано-Франківську. Загальна вартість виконання робіт – 14,7 млн грн.

Про це поінформував 6 червня на колегії облдержадміністрації заступник голови Руслан Гусак.

Передбачається також встановлення у закладах соціальної сфери систем доочистки води, зокрема, у Галицькому районі – 5 установок, Калуському – 3, Коломийському – 2, Рогатинському – 5, Тисменицькому – 2, м. Коломиї – 3.

«Проекти подали всі райони, але вони не були належним чином оформлені», – зазначив Руслан Гусак, наголосивши, що ще у листопаді минулого року керівників райдержадміністрацій та міських голів мівст обласного значення ознайомлювали з порядком розробки проектів.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА