друкувати


Радіо «Західний полюс» взяло під опіку Микуличинську школу-інтернат

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-07 03:45:49

Радіо «Західний полюс» взяло під опіку Микуличинську школу-інтернат. Декілька днів тому на хвилі 104.3FM. була оголошена благодійна акція «Подаруй дитині літо».

За декілька днів, розповідають організатори, відгукнулося чимало людей, яким небайдужа доля цих хлопчиків та дівчат. Сироти та діти позбавлені батьківської опіки нині отримали одяг, взуття, іграшки, канцтовари та солодощі. З неабияким захватом малеча допомагала дорослим розвантажувати подарунки.

У цій школі-інтернаті живе та навчається понад 80 дітей віком від 5-ти до 16-ти років. У більшості з них є батьки. Однак вони з тих чи інших причин позбавлені прав виховувати своє чадо. Єдине, що можуть діти, це відвідувати рідних на вихідних та канікулах. Проте, розповідають вихователі, малюки повертаються з дому без найнеобхіднішого. Відтак одягають їх тут власними силами.

Зібрати вкрай необхідні речі для дітей-сиріт допомогли родина Іванишин, Галина Парфан, Торгові марки «ВАМ», «Девайтес», Прикарпатський Торговий дім, канцтовари «Ваш партнер» та Прикарпаттяобленерго. Нині вихователі мріють про шкільну форму для своїх вихованців. Тож організатори сподіваються, що до акції долучиться ще більше небайдужих.

Джерело: Радіо «Західний полюс»