друкувати


Рекламники занепокоєні недбалим ставленням комунальників до їхньої власності

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-05-26 05:30:02

Контроль за розміщенням бігбордів і сітілайтів можуть повернути у підпорядкування управлінню архітектури. Схожі чутки озвучили учасники рекламного бізнесу під час зустрічі з владою.

Нагадаємо, вже кілька років встановлення таких конструкцій, і надходження в бюджет контролює підприємство «рекламно-інформаційний центр». За цей час, кажуть оператори ринку, рекламна діяльність в Івано-Франківську стала прозорішою. Адже з архітектурою у бізнесменів завжди були непорозуміння. Дані чутки підтвердили депутати.

На одному з останніх засідань бюджетної комісії обранці поставили під сумнів доцільність існування рекламно-інформаційного центру. Тож його керівництво уже найближчим часом має представити план розвитку підприємства, яке, на думку депутатів, може давати більше надходжень у бюджет. Рекламники занепокоєні також недбалим ставленням комунальників до їхньої власності. Взимку сіті-лайти присипають снігом, влітку -- забруднюють скошеною травою. Є претензії до бізнесменів і у влади. Досі в Івано-Франківську чимало бігбордів і сітілайтів немарковані. Демонтаж незаконних бігбордів влада обіцяє розпочати вже цього тижня.

Джерело: Радіо «Західний полюс»