друкувати


Над керівництвом івано-франківської ЖЕО-6 знову висить «Домоклів меч»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-04-20 01:30:45

Навести в Івано-Франківську порядок до Великодня. Таке завдання поставив Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус перед комунальниками міста.

Вчора, під час оперативної наради у мера начальник міського управління житлово-комунального господарства Василь Білик підбив підсумки передвеликодньої толоки, що відбулась в місті 16 квітня.

З його слів, багато було зроблено, проте є чимало недоліків. Нагірша ситуація з прибиранням зберігається на території ЖЕО-6. Відтак, мер Івано-Франківська поставив керівників комунальних служб, підприємств та установ міста до відома, що протягом 21-22 квітня здійснить комісійний, спільно з представниками міських управлінь житло-комунгоспу, архітектури, освіти, охорони здоров’я тощо всієї території обласного центру, включаючи, двори, території закладів освіти, медичних установ, будівельні майданчики тощо.

«Особливу увагу, – наголосив пан Анушкевичус, – буде приділено території ЖЕО-6. Якщо не буде порядку, керівництво ЖЕО в повному складі піде у відставку».

Автор: Сергій БІЛИЙ