друкувати


Мрії збуваються і в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-04-19 10:30:11

Мрії збуваються не тільки в кіно чи на телебаченні. Довести це івано-франківським старшокласникам мають намір організатори проекту «Мрії збуваються».

З їх ініціативи, в обласному центрі Прикарпаття проводиться серія зустрічей школярів випускних класів з відомими на Прикарпатті людьми. «Проект, - розповіла вчора, під час прес-конференції координатор проекту Олена Коновалова, - розрахований на тих підлітків, які ще не розібрались, не зорієнтувались, яку професію їм обрати. Для цього на зустрічі з ними приходять відомі люди, про яких можна сказати, що їхні мрії вже здійснилися, і розповідають, яким чином їм вдалося досягти успіху».

Як стверджує пані Коновалова, з моменту старту проекту 10 березня цього року, вже відбулося дві таких зустрічі, в яких взяли участь представники учнівської ради самоврядування та Європейського клубу, музиканти гурту «Фліт» та учасник фінальної частини Євробачення фронтмен гурту «Гринджоли» Роман Калин. З того часу організатори налагодили тісні контакти з міським управлінням освіти, яке сприяє у підборі дітей, що бажають взяти участь в проекті. Відтак, для участі в наступній зустрічі, яка відбудеться 21 квітня на базі івано-франківського Культурно-мистецького центру «Є», вже відібрано 60 старшокласників із Школи-ліцею № 23 та загальноосвітньої школи № 12. А розповідати їм про свій шлях до успіху буде головний редактор ТРК «3 студія» Слава Угринюк.

Автор: Сергій БІЛИЙ