друкувати


Комуністи Прикарпаття говорили про розвиток країни та обирали своїх лідерів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-04-12 11:30:03

«Ми повинні розвивати країну в прогресивному напрямку і не намагатись копіювати Захід», – вважає секретар центрального комітету Комуністичної парії України, голова Антифашистського комітету Георгій Буйко. Високий компартійний функціонер відвідав Прикарпаття для участі в 34-тій звітно-виборній конференції Івано-Франківської обласної організації КПУ, яка пройшла 10 квітня в конференц-залі готелю «Надія», що в обласному центрі.

Як розповів керівник обкому КПУ Володимир Стула, такі конференції відбуваються в середньому раз на три роки. В ході них здійснюється оновлення складу обласного комітету, що налічує 41 активіста партії, який в свою чергу на пленумі обирає голову обласної організації, секретарів обкому та контрольно-ревізійну комісію.

Цьогорічний пленум обкому Компартії, що відбувся одразу після конференції обласної структури партії, переобрав пана Стулу лідером організації. Окреслюючи завдання нового обкому новообраний голова зазначив, що вони лежать в руслі реалізації статутних цілей КПУ в цілому. Це насамперед захист простих працівників. Саме цим, зі слів Володимира Михайловича, його партія відрізняється від більшості інших, які перебувають у залежності від фінансово-олігархічних структур.

Слова керівника прикарпатських комуністів підтвердив і Г.Буйко, який визначив цілі партії як: «боротьба за працівника, боротьба проти драконівської пенсійної реформи, боротьба проти несправедливого трудового кодексу». З його слів, вказані цілі викладені у новій програмі КПУ, яка в даний час (орієнтовно до 15 травня) проходить обговорення у компартійних структурах на місцях і, як планується, буде затверджена на з’їзді партії 18-19 червня цього року.

Автор: Сергій БІЛИЙ