друкувати


Перший та успішний місяць старту компанії «Партнер-клуб UBS»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-03-24 04:45:04

Минув перший та успішний місяць старту компанії «Партнер-клуб UBS», заключені перші 24 договори з кращими підприємствами міста Івано-Франківськ.

До них ввійшли: Інформаційно-Технологічний Центр "ProService", Viktorion records, "Територія друку", ТзОВ "КонДор", "EuroCom", Центр технології та омолодження, масажний салон "Мей Хао", Перевезення та працевлаштування закордоном, Туристичний комплекс "Ольга", "Euro Landscape", ТзОВ "Медекс", нотаріус Довгалюк Богдан Вікторович, Стоматологічна клініка "АВІЦЕНА", ПП. "ОЛІМП ІНТЕРМЕДІА", кадрова агенція "Є Робота", реклама на радіо від: Хіт FM, Русское Радио, Шарманка; виробництво корпусних меблів, "Giperboreya", "BLT Promik", "Світ комп'ютерів", кав'ярня "Ескізи", кафе "Мисливець", ТЦ. "Каштан", Магазин "Lady", Меблі 555, магазин "Метабокс", магазин жіночого одягу "BINAR", магазин "Мильна казка", магазин "Орбіта", "Рай Хутра", виробництво метало-пластикових конструкцій "Захід Пласт", живі квіти "Квітковий Ринок".
               
Також «Партнер-клуб UBS» став спонсором «Міс Прикарпаття -  2011», а засновник компанії Гуцул Віталій Степанович приймав участь в журі конкурсу.  На даному етапі короткого підсумку першого місяця за словами Віталія Степановича стало відомо, що «Партнер-клуб UBS» розвиває нові напрямки діяльності окрім глобальної дисконтної програми «UBS-Card», а саме: школу прямих продаж «Жа-Дор», «Банк Часу» який спрямований на допомогу одне одному і являється соціальним проектом,  ГО «Ітелектуально-Фінансовий Клуб UBS» яка створила проект «Український Геній» для розвитку молодих талановитих людей які шукають самореалізації в різних сферах діяльності та кадрову агенцію «Є робота» яка має мету забезпечити громадян міста успішною роботою.

Побувавши на одному з засідань керівництва «Партнер-клубу UBS» стало відомо, що дисконтна програма «UBS-Card» дає на багато більше можливостей для розвитку бізнесу, а ніж від неї очікували учасники. До прикладу розроблені сервіси які дадуть змогу учасникам партнер-клубу користуватись комп’ютерним обслуговуванням чи повідомленням всіх учасників дисконтної програми про свої акції за допомогою СМС. На меті дисконтної програми в першу чергу стоїть збільшення кількості постійних клієнтів стабілізація прибутку кожному підприємства та скорочення ряду витрат на ведення рекламних кампанії.  Маленький внесок кожного учасника  «Партнер-клуб UBS» робить великий крок до успішного розвитку його бізнесу на території міста та області.

Підприємства та підприємці які уклали договір з «Партнер-клуб UBS», мають змогу отримувати позачергово працівників на відкриті вакансії у кадровому агентстві «Є робота», безкоштовно.   Не так давно фірма «ПроСервіс»  стала партнером «Партнер-клуб UBS». Так заплановано від 28.03.11 надавати кожному учаснику широкий спектр комп’ютерних сервісів за знижкою від  дисконтної програми «UBS-Card», які ввійдуть в стандартну пропозицію договору партнер-клубу. На наступний місяць розгорнеться ряд медіа-послуг які полегшать контакт підприємців учасників партнер-клубу з потенційними та діючими клієнтами.

 Активно працює молода команда менеджерів які за перший місяць залучили 35 учасників до дисконтої програми «UBS-Card» та розповсюдили понад 1200 дисконтних карток з 5% знижкою.  Для постійно зростаючої кількості учасників та користувачів «UBS-Card», фірмою «ПроСервіс», розроблено спеціальне програмне забезпечення для обліку клієнтів, яке розповсюджується коштом «Партнер-клуб UBS».

 Основною метою роботи дисконтної програми « UBS-Card » на квітень місяць є вивід на ринок області понад 3600 нових карток та залучення 60 нових учасників дисконтної програми в регіоні. Також залишаються лічені дні до провадження нових на «порядок вищих» медіа програм для залучення клієнтів.

 Отже «Партнер-клуб UBS» це перша глобальна успішна програма на ринку області яка швидко розвивається в місті Івано-Франківськ та дає змогу заробляти та навчати інших.
 
Матеріали взяті з інтерв’ю з засновниками компанії  «Партнер-клуб UBS»: Гуцулом Віталієм Степанович та Янкіською Галиною Іванівною.

Джерело: Інформаційна служба «Партнер-клуб UBS».