друкувати


Не хочете працювати – ось вам толока

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-03-16 10:45:47

Влаштувати позапланову толоку пообіцяв Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус комунальникам обласного центру в разі, якщо вони в найближчі два дні не наведуть в місті порядок.

З його слів, потепління і танення снігів оголило чимало сміття на вулицях, в дворах та скверах Івано-Франківська, які ніхто не прибирає. Відтак, протягом сьогоднішнього та завтрашнього днів мер разом з керівництвом муніципальної інспекції з благоустрою здійснять об’їзди міста, від результатів яких залежить буде чи не буде субота, 19 березня вихідним, а чи доведеться працівникам комунальних підприємств міста вийти на толоку.

Як стверджує мер, таке рішення стосується не тільки комунальників, а й керівників усіх бюджетних установ обласного центру.

Багато в чому на позицію міського голови вплинули і результати об’їзду міста депутатами міської ради від ВО «Свобода», які, за дорученням секретаря міськради «свободівця» Руслана Марцінківа перевірили санітарний стан території, закріпленої за житлово-експлуатаційною організацією №3, на роботу якою було чимало нарікань з боку мешканців міста.

Автор: Сергій БІЛИЙ