друкувати


"Шахтарю" не дозволили відкрити футбольну школу у Львові

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-03-16 08:30:29

Львівська влада не виділила футбольному клубу "Шахтар" землю для створення дитячої футбольної академії. Про це розповів гендиректор "гірників" Сергій Палкін.

"Зі Львовом для нас вийшла дійсно сумна ситуація, тому що благі наміри закінчилися нічим. Міська влада з незрозумілих причин не хотіла виділяти нам землю. Ми билися, билися, але у результаті це закінчилося нічим", - розповів Палкін.

Зазначимо, що 14 березня, "Шахтар" і фонд Ріната Ахметова "Розвиток України" представили Соціальні ролики "Сирітству - ні!". Вони спрямовані на привернення уваги громадськості до проблеми дітей-сиріт в Україні і покликані донести до глядача головний посил соціальної кампанії: "Кожній дитині потрібна родина".

"Знаєте, в основному великими, серйозними футболістами стають діти з неблагополучних сімей, позбавлені належної батьківської уваги і так далі. Тому я вважаю, що футбол об'єднує всіх - і дітей без батьків, і дітей з батьками. І він прийме всіх. Головне, щоб у дитини було хоча б мінімальне бажання займатися спортом. А ми вже як клуб зі свого боку докладемо всіх зусиль для того, щоб залучити дітей до футболу, забрати їх з вулиці", - зазначив Палкін.

Джерело: ТСН