друкувати


Який найкращий подарунок отримували на 8 березня прикарпатські спортсменки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-03-08 01:00:54

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний жіночий день. Наш портал звісно ж не міг стояти осторонь такого свята і не підготуватися до нього. До сьогоднішнього дня 8 березня ми підготувалися заздалегідь, провівши опитування серед прикарпатських спортсменок, що для них означає це свято і які приємні спогади воно у них викликає. І звісно ж родзинкою нашого опитування буде версія прикарпатських спортсменок про те, що повинні робити чоловіки у цей день.

Кожній спортсменці ми задавали 4 однакових запитання:

1) Чи доводилося колись виступати на змаганнях 8-го березня і які тоді були успіхи?

2) Який найкращий подарунок отримували на це свято за все життя?

3) Що повинні робити чоловіки 8-го березня?

4) Побажання нашим читачкам.

А тепер пропонуємо Вам їх відповіді:

Катерина Соловей, чемпіонка світу і Європи з таеквондо ІТФ і кікбоксингу:

1. Як правило, всі мої змагання чи спортивні заходи попадають на які-небудь свята, чи то дні народження, Новий рік, Різдво і т.д. Вже котрий рік я свій День народження відзначаю чи в дорозі, чи на міжнародних стартах. Але як раз на 8 березня, за все своє спортивне життя, я не пригадую жодного виїзду

2. 8 березня, цей Міжнародний жіночий день, для мене не дуже і свято. Дуже багато уваги з боку чоловіків, приємно звісно відчути себе повноцінною жінкою, а не спортсменкою, але це занадто. Не розумію чому мужчини ставляться так упереджено, для них 8 березня важливіше, ніж власний день народження. Святкувала по різному його, були не тільки квіти, подарунки і романтичні вечері, нічого особливого, але хочеться чогось іншого, кудись поїхати, щось побачити. Поки що сама навіть не придумала.

3. Я думаю чоловікам в цей день треба багато терпіння. Їхні зусилля зробити приємне жінкам не мають закінчуватися тільки на подарунках і увазі, має бути щось особливе. Кожен справжній мужчина ніколи не образить жінку в цей день. Звісно, ви маєте виконувати всі наші побажання. Я вважаю, що до кожної жінки потрібен окремий підхід і чудовий подарунок, і кожний чоловік повинен сам знати, що потрібно його дамі серця в цей день.

4. Я би хотіла побажати всім читачкам неповторного кохання, щоб в цей день мужчини носили їх на руках, допомагали їм, і не тільки в це свято, а й протягом всього року, всього життя. Бути завжди сильними и непохитними. Щоб відсвяткували цей день в колі уваги, чоловічої ласки і тепла.

Анна Рогович, чемпіонка та призерка України з боксу:

1. Змагань саме 8 березня в мене не було. Але буквально в неділю я повернулася з Росії, де відбувався міжнародний боксерський турнір, присвячений Міжнародному жіночому дню. На церемонії закриття усіх боксерок-учасниць привітали з цим днем та подарували квіти. А минулого року на свій День народження я боксувала у фіналі чемпіонату України і виграла той бій.

2. Минулого року мені на цей день подарували телефон. Але я вважаю, що подарунок може бути будь-який, головне, щоб жінку привітали та приділили їй увагу.

3. 8 березня – суто жіноче свято. Хлопці та чоловіки мають робити все, щоб жінка відчула себе жінкою.

4. Бажаю, щоб усі жінки завжди почували себе любимими та жаданими. А також успіхів у всіх добрих справах!

Олена Сайко, призер чемпіонату світу з дзюдо, чемпіонка Європи, призерка світу з самбо:

1. Виступати саме на 8 березня мені не доводилося, але часто так стається, що я борюся на різних змаганнях в День свого народження.

2. Минулого року на 8 березня мені подарували дуже великий букет троянд. Там було близько 20 квіток.

3. Чоловіки в цей день мають старатися догодити жінкам, підкорятися їм. Обов’язково жінок в цей день треба вітати. До речі, у Надвірній, в нашому залі є традиція, що завжди 8 березня наші хлопці-спортсмени та тренер вітають дівчат з цим днем.

4. Я бажаю читачкам sport.if.ua жіночого щастя та взаємності! Напевне, це найголовніше для кожної жінки.

Мар’яна Квятковська, чемпіон Європи з вільної боротьби:

1. На змаганнях 8 березня я не була, а от на тренувальних зборах у цей день часом доводиться працювати.

2. Запам’ятовується, коли під час зборів у цей день тренер збірної Володимир Євонов дарує нам квіти та організовує невеличке свято. А так, то для мене найбільший подарунок 8 березня – це День народження моєї мами, яке припадає саме на цей день.

3. У цей день усе має бути для жінок. Чоловікам потрібно дарити їм квіти, вітати, словом, присвятити цей день жінкам.

4. Бажаю читачкам цього сайту жіночого щастя, бути бажаними, коханими, та постійно ставати кращими і красивішими. Бажаю, щоб в душі панувала весна, аби жінки «цвіли», як підсніжники. А ще, користуючись нагодою, щиро вітаю свою маму з Днем народження.

Ірина Харів, призерка студентської універсіади, віце-чемпіонка Європи з вільної боротьби:

1. У день 8 березня я не пригадую, щоб брала участь у змаганнях.

2. На жіночий день було багато різних подарунків, найкращий з них так і не пригадаю. Та, думаю, що головне не подарунок, а увага до жінки, а також, що вітання були від щирого серця.

3. Чоловікам у цей день треба більше уваги приділити своїм жінкам. Звісно, добре буде зробити їм подарунок.

4. Бажаю жінкам, щоб вони завжди були прекрасні. Щоб частіше посміхалися і їх завжди любили. Хочу також привітати з цим святом всю збірну України з вільної боротьби. Бажаю великих досягнень у спорті та жіночого щастя!

Інна Оробець, чемпіонка Європи та світу з пауерліфтингу:

1. Саме 8 березня мені не доводилося змагатися, але пам’ятаю, що якось виступала напередодні, 7 березня. У нас в цей час переважно чемпіонати України відбуваються.

2. В подарунках я невибаглива. Як є квітка – і то радість. Але я думаю, що квіти і є найкращим подарунком.

3. Думаю, чоловіки в цей день мають догоджати жінці, старатися виконати її бажання. Звісно, треба бути уважним до жінки і в інші дні, але коли є таке особливе ставлення на 8 березня – це вдвічі приємніше.

4. Бажаю читачкам цього спортивного порталу, щоб всі вони були здорові. Адже це є основа нашого життя. Також бажаю, щоб кожна жінка мала досягнення у справі, якою займається, також, аби все добре налагодилося у сім’ї. А в цей день нехай у всіх буде гарний настрій і добрі привітання.

Тетяна Ляхович, Майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (метання спису):

1. Саме на 8 березня не пригадую такого старту, але для мене кожні змагання завжди були святом і виступала я з піднесеним настроєм.

2. Я думаю, що найкращим подарунком для жінки на 8 березня є, безперечно, квіти. Я не люблю букети, а надаю перевагу квітам тільки в горщиках. Мій чоловік це знає, тому вибирає красивий квітучий вазон, якого ще немає в моїй колекції.

3. Виконувати всі наші забаганки, а вони в нас бувають ой які непередбачувані...

4. Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та за будь-якого настрою. А настрій нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви. Усіх зі святом весни!

Христина Стуй, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики (спринт):

1. Легкоатлетична програма складена так, що 8 березня нам не доводилося виступати, оскільки після зимового сезону в цей час ми відпочиваємо. Тому в такий святковий весняний день я перебуваю в колі рідних. А от 10 березня уже викликали на збори!

2. Найкращим подарунком, який мені запам’ятався – це був букет великих ромашок. Ви подумаєте, що це банально?!?! Але то були ромашки намальовані фарбою на асфальтовій площадці в Ялті!!! То було дуже романтично...)

3. Чоловіки в цей день повинні робити все для того, щоби жінка почувалася жінкою – слабкою і ранимою, коханою і щасливою. А оскільки ми – спортсменки щодня виховуємо в собі сильний характер, силу волі, звикли терпіти біль, тому в такий день хочеться піддатися слабостям.

4. Читачкам бажаю кохати і бути коханими, здоров’я вам і вашим близьким. Хочеться, щоби ваші кохані цінували ту ласку, яку ви даруєте їм кожен день, те тепло, яким зігріваєте їх.

Дарія Згоба, заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики:

1. Зазвичай на початку березня у нас проходив Кубок України, тому святкові дня я проводила на змаганнях, дотримуючись спортивного режиму

2. Найкращий подарунок для кожної жінки чи-то дорослої, чи-то зовсім маленької – це увага, але не тільки під час свят, а щодня.

3. Не заважати святкувати жінкам! (жартую!) Дарувати хоча б квіти!

Анастасія Ткачук, триразова рекордсменка України з легкої атлетики (біг на 800 м) :

1. На змаганнях не доводилося виступати, оскільки саме в березні розпочинається підготовчий сезон до літа... і в цей період ми постійно їздимо на навчально-тренувальний збір в Ялту...

2. Що стосується подарунка, то для мене найкращим виявом уваги є улюблений букет білих ромашок...

3. Чоловіки повинні 8 березня подарувати жінці радість… і багато-багато подарунків... і багато незабутніх моментів...

4. Бажаю усім представницям прекрасної половини людства бути завжди юними, красивими, ніжними та чуйними. І не лише у цей святковий день.

Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.

Бажаю Вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

Катерина Паляничка, гравець БК «Франківськ» і юніорської збірної України:

1) Ні, два роки тому була присутня на грі Говерли і, здається, вона перемогла.

2) Каблучку від коханого, але це було не освідчення, просто кльовий подарунок!

3) З самого ранку подарувати квіти, сказати як сильно кохає та впродовж дня засипати увагою.

4) Шановні жінки, найголовніша перемог в житті – це коханий чоловік поряд з вами. Бажаю вам провести це свято у чудовому настрої, з класними подарунками і вночі не залишитись самотніми)))

Надія Самохвалова (MyltiK), переможець автоспортивних змагань:

1) У 2008 році я вперше вирішила взяти участь в змаганнях з автомобільного слалому серед жінок, на яких тоді перемогла, після чого не змогла зупинитись! 3 роки поспіль я займала перші місця. І цього року з нетерпінням чекаю 13 березня, щоб в черговий раз взяти участь і отримати величезну порцію адреналіну та позитивних вражень!

2) Декілька років тому близька людина організувала для мене чудове свято, повне квітів, повітряних кульок, з лімузином, різними смакотами, і мільярдом щирих посмішок, і як наслідок – приємних спогадів. А також – три кубки, це чудовий подарунок собі в це свято:)

3) Я вважаю, що 8 березня не повинно бути якимось окремим днем у році, коли чоловіки беруться за голову і стрімголов біжать, щоб купити квіти чи подарунок коханій. Потрібно тішити увагою коханих жінок, дарувати свою любов, допомагати, захищати і підтримувати завжди! А 8-го березня проявити трішки більше кмітливості і оригінальності, тоді ваша половинка буде щаслива і задоволена! ;)

4) Читачкам sport.if.ua хочеться побажати Здійснення мрій, як найбільше приємних несподіванок, терпіння і наснаги у досягненні бажаного! Займайтесь спортом, будьте здорові і щасливі!

Дарія Берещанська, гравець БК «Франківськ»:

1) Я навіть не памятаю, здається ніколи не приходилося, але якщо б довелося, то успіхи були б самі кращі!

2) Ну самий кращий подарунок від тієї людини, яку кохаєш і не має різниці який подарунок!

3) Чоловіки мають робити все те, щоб не засмутити жінку, робити свято для неї.

4) Бажаю усім жінкам оптимізму, натхнення і кохання.

Джерело: sport.if.ua