друкувати


В Івано-Франківську почали думати про модернізацію міських зупинок транспорту

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-28 02:30:41

В Івано-Франківську почали думати про модернізацію міських зупинок транспорту. На балансі комунального підприємства ДРЕУ — нині 30 зупинок. Більшість з них у задовільному стані.

Однак ці споруди зважаючи на свій морально застарілий вигляд є нагадуванням про радянську добу. Є й такі, що ремонту взагалі не підлягають. 8 зупинок,яким щонайменше 25 років на вулицях Ленкавського, Кармелюка, Коновальця та Петлюри. Їх потрібно демонтувати в першу чергу. Також чимало автозупинок — більше сотні — нині у приватній власності. Їх зводили підприємці, котрі поруч будували магазини чи кіоски.

Напередодні святкування 350-ти річчя Івано-Франківська влада задумалась, чи не зробити всі місця очікування громадського транспорту однаковими. Конкретну пропозицію має керівник «Електроавтотрансу». Він вважає за доцільне встановити в місті кілька десятків зупинок сучасно-європейського дизайну. Думки про модернізацію зупинок наразі паперового підтвердження не мають. Однак найближчим часом все це обговорюватимуть на відповідній нараді.

Джерело: Радіо «Західний полюс»