друкувати


Задекларуй доходи – підтримай розвиток своєї громади

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-22 01:45:33

ДПА в Івано-Франківській області започаткувала з керівниками органів місцевого самоврядування інформаційну кампанію «Задекларуй доходи – підтримай розвиток своєї громади».

Зокрема, заступник голови ДПА в області Володимир Попович у Центрі підвищення кваліфікації кадрів облдержадміністрації проводить зустрічі з новообраними головами сільських, селищних і міських рад, під час яких розглядається питання проведення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2010 році, а саме - обговорюється співпраця органів державної податкової служби та місцевого самоврядування щодо залучення громадян до подання декларацій про доходи, які отримані в першу чергу за кордоном (іноземні доходи), від здавання в оренду майна, від осіб, які не є податковими агентами тощо. Голови рад на місцях інформують громадян про цілі на які буде використаний сплачений до територіальної громади податок від задекларованого доходу.

Всього за лютий-березень поточного року заступник голови ДПА в області Володимир Попович проведе такі зустрічі із 200 новообраними керівниками органів місцевого самоврядування.

Цьогорічна деклараційна кампанія для громадян триватиме до 1 травня 2011 року.