друкувати


В Івано-Франківську відбувся семінар з карате шотокан

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-10 02:45:10

В Івано-Франківську відбувся семінар з карате шотокан. Два дні, 4-5 лютого, навчання прикарпатських спортсменів провів Олександр Єфремов (3 дан WSKF).

Участь взяли близько 20 прикарпатських спортсменів. Заняття відбувалися у спортзалах Микитинецької ЗОШ та Івано-Франківської школи №4. Більше про подію нашому кореспонденту розповів Михайло Тенюх, голова Івано-Франківської обласної федерації карате шотокан, керівник клубу карате шотокан "Ippon".

Як каже Михайло Тенюх, семінар пройшов у насиченому шаленому темпі. Сенсей Єфремов перебуває у чудовій спортивній формі, тож іванофранківці побачили вищий клас одного з найкращих майстрів спортивного карате України. Акцент на заняттях робився на відпрацювання швидкості та дистанції. За словами Тенюха, Єфремов залишився задоволений рівнем підготовки івано-франківських спортсменів, відзначив хорошу базову техніку, правильні рухи.

Олександр Єфремов — діючий чемпіон України та Європи з спортивного карате. Також він є інструктором відомого київського клубу "Shogun". Вихованці клубу входять до складу національної збірної України. Спортсмени клубу, починаючи з семирічного віку, щорічно беруть участь у найпрестижніших турнірах, які проводяться в Україні та в країнах ближнього зарубіжжя.

Джерело: sport.if.ua