друкувати


В Івано-Франківську стартував проект «Система соціальних знижок, як засіб подолання кризи»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-10 12:30:15

Економимо більше. В Івано-Франківську стартував проект «Система соціальних знижок, як засіб подолання кризи». В такий спосіб громадські організації вирішили покращити добробут громадян.

 

Суть проекту полягає у випуску ось такої дисконтної картки на знижки,яка буде економити кошти іванофранківців. Подібні проекти протягом кількох років реалізовуються в багатьох містах України. До прикладу у Рівному, вже підрахували, що така система дає змогу сім'ям щороку економити від тисячі гривень. Скільки випустять таких карток для Івано-Франківська наразі невідомо. Однак, запевняють організатори, 8 тисяч стовідсотково безкоштовно отримають соціально-незахищені верстви.

Подбали і про студентів. Організатори проекту мають на меті підписати спеціальний договір з багатьма місцевими підприємствами та закладами торгівлі. Аби ті надавали знижки на свої товари чи послуги. В розмірі від 3% до 50%. Такий проект неабияк підтримали у міському управлінні торгівлі. Упродовж 2011 року організатори планують випустити спеціальні каталоги продукції та послуг, які надаватимуть знижки.

Джерело: Радіо «Західний полюс»