друкувати


Річард Джетер: В "Говерлі" почуваюся як вдома

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-01-24 02:10:57

Пропонуємо вашій увазі інтерв’ю з новачком команди Річардом Джетером, в якому американський форвард поділився враженнями від перших тижнів перебування у прикарпатському клубі...

- Я дуже добре себе почуваю в цьому клубі, мені подобаються наші гравці, тренери і персонал. – розповідає Річард. – Усі, хто тим чи іншим чином причетний до «Говерли» всіляко допомогли мені по приїзді до Івано-Франківська, створили дружню атмосферу та посприяли швидкому влиттю в колектив.

- Твої дебютні матчі припали на чвертьфінал Кубку Суперліги? Що можеш сказати про два поєдинки з «Донецьком»?

- Знаєте, у нас було багато можливостей перемогти «Донецьк», але ми не змогли ними скористатись. Насамперед, ми не зіграли належним чином проти «великих» суперника, що і призвело до такого результату в повторній грі. Добре, що це відбулося зараз, адже ми тепер знаємо наші слабкі сторони та зможемо краще підготуватися до плей-офф.

- Що ти можеш сказати про рівень українського баскетболу, судячи з перших ігор в Суперлізі?

- Український баскетбол займає доволі високе місце не тільки в Європі, але й у світі. Я це можу впевнено заявити, адже грав не тільки в себе на батьківщині чи в Європі, але й у різних чемпіонатах земної кулі.

- Чи чув щось про Україну перед тим, як сюди приїхати?

- Так, звичайно, адже я грав в Україні у 2004-2005 році за маріупольський «Азовмаш». А з гравців Суперліги добре знаю Деметріуса Александера з «Азовмашу» та Ламара Каріма з «ДніпроАзоту».

- Що ти можеш сказати про Івано-Франківськ, чи подобається тобі тут?

- Мені подобається це місто, хоча не дуже ще встиг облаштуватися, але люди тут всі привітні та доброзичливі.

- Чи сподобався тобі прийом, який підготували вболівальники нашого клубу?

- Звісно, вболівальники прийняли мене дуже добре. Більше того, дали мені відчути себе наче вдома. Я дуже ціную їх за це. Якщо чесно, то я хотів би продовжити виступи в команді й наступного сезону.

Автор: Андрій МЕНІВ
Джерело: Прес-служба БК "ГОВЕРЛА"