друкувати


Володимир Стасюк: міська влада порушує законодавство про працю

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-01-06 10:08:33

Депутат Івано-Франківської міської ради Володимир Стасюк вважає, що міська влада обласного центру Прикарпаття порушує чинне законодавство під час укладання контрактів з керівниками медичних установ міста.

Свої аргументи з даного приводу він виклав у депутатському запиті до прокурора Івано-Франківської області Миколи Гошовського, який виголосив на засіданні третьої позачергової сесії міськради. На думку пана Стасюка, в тексті контракту закладено низку положень, що суперечать Трудовому кодексу. Зокрема, там не вказується, що сфера дії контракту визначається законом. «З даного приводу, - стверджує пан Стасюк, - я неодноразово звертався до Івано-Франківського міського голови та прокурора міста, проте все безрезультатно».

В свою чергу мер обласного центру Віктор Анушкевичус назвав запит депутата Стасюка ні чим іншим, як намаганням втягнути депутатський корпус в конфлікт міського голови і брата ініціатора запиту Богдана Стасюка, з яким свого часу такий контракт продовжено не було. Як стверджує пан Анушкевичус, конфлікт триває вже досить довго і по його суті вже є рішення суду.

Автор: Сергій БІЛИЙ