друкувати


На обласному семінарі роз’яснювали Податковий кодекс

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-12-17 04:12:51

З ухваленням Податкового кодексу перед державною податковою службою постало ряд важливих завдань, і зокрема, донести положення Податкового кодексу до кожного платника податків.

Адже обізнаність платників податків щодо змін, що вносяться Податковим кодексом у податкове законодавство, є запорукою забезпечення добровільної сплати податків.

Тому такою важливою є організація та проведення широкої масово-роз’яснювальної роботи. Для цього податківцями Івано-Франківської області організовано ряд семінарів з платниками податків.

Так, 16 грудня в приміщенні ДПА в області відбувся кущовий семінар для платників податків м.Івано-Франківська, Богородчанського, Галицького, Тисменицького районів. В роботі семінару взяли участь представник ДПА України, а також керівні працівники та провідні фахівці ДПА в області. Перед початком семінару відбувся брифінг директор юридичного Департаменту ДПА України ДПА України Верніченко В.А, та заступника голови ДПА в області Поповича В.В. для журналістів обласних ЗМІ.

У своїх виступах фахівці обласного апарату детально охарактеризували найбільш важливі моменти податкового законодавства, які набирають чинності вже у січні наступного року, та відповіли на численні питання слухачів.

Слід відзначити, що аналогічні семінари з платниками податків проведено цього ж дня практично всіма податковими інспекціями Прикарпаття.

Джерело: ДПА в Івано-Франківській області