друкувати


Якщо чоловік дивиться в очі дівчини 8 секунд, то він закохався

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-17 06:41:05

Вчені вважають, що якщо на першому побаченні пильний погляд чоловіка на свою супутницю триватиме довше 8,2 секунд, можна сміливо стверджувати, що він закоханий.

Фахівці провели дослідження, в якому взяли участь 115 студентів. Розмови хлопців і дівчат записувалися на приховану камеру. Потім добровольцям потрібно було оцінити привабливість своєї співрозмовниці.

З'ясувалося, що пронизливий погляд чоловіка в очі красивої дівчини тривав 8,2 секунди, але якщо співрозмовниця здавалася хлопцям непривабливою, вони дивилися всього 4,5 секунди.

Нагадаємо, британські вчені довели, що жінка закохується не з першого погляду, а з шостого. Всього лише за 45 секунд жінка може визначити, підходить їй чоловік чи ні.

За даними вчених, через 45 секунд спілкування жінка може визначити, що це за чоловік, з яким вона спілкується і чи варто їй продовжувати з ним спілкування.

Дослідники стверджують, що в першу чергу жінка звертає увагу на очі чоловіка, на їхній колір і на скільки, на її думку, вони випромінюють інтелект.

Далі увага представниць прекрасної статі падає на зовнішній вигляд чоловіка, наскільки він охайно одягнений і чи носить обручку. Після чого оцінює зачіску співрозмовника.

Востаннє, на думку вчених, жінки оцінюють руки чоловіка, взуття і його вміння триматися в суспільстві, ходу і жести.

Джерело: ТСН.ua