друкувати


Для своїх боржників працівники «Водоекотехпрому» привезуть додому «Оперу»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-16 10:13:31

Для своїх боржників працівники «Водоекотехпрому» привезуть додому «Оперу». Таку назву має оновлений пристрій для відключення квартир від каналізації.

Старою версією приладу комунальники користувалися більше року. Досі вони перекривали каналізацію у окремому помешканні за допомогою гумового м'яча. Однак кмітливі мешканці навчилися легко звільнялися від штучної перепони. Тепер м'яч замінить надійніша засувка — металева. Нині мешканці міста боргують за воду та каналізацію чотири з половиною мільйони гривень.

Керівництво «Водоекотехпрому» готове розглянути пропозиції кожного боржника щодо погашення існуючого боргу. Однак, кажуть комунальники, далеко не всі неплатники, які є платоспроможними, готові добровільно погасити борг перед підприємством. Тож відключатимуть усіх, хто не хоче йти на зустріч. Схвалюють такий спосіб боротьби з боржниками і пересічні іванофранківці. На їхню думку, послуги водопостачання та відведення в Івано-Франківську не є дорогими. Нині працівники «Водоекотехпрому» ведуть переговори про співпрацю з іншими комунальними підприємствами. Тож заблокованим боржникам за воду і каналізацію не відновлять ці послуги, поки вони не розрахуються також за квартплату чи тепло.

Джерело: Радіо «Західний полюс»