друкувати


Т.Возняк: Києву вигідний рейвах та патріотичні крики в Галичині

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-10 02:47:42

Києву вигідний рейвах та патріотичні крики в Галичині. Можливо, багато хто із теперішніх переможців і має завдання робити цей рейвах, а не справу.

Таку думку сьогодні, 10 листопада, на засіданні Незалежного громадського прес-центру «Львівський вибір-2010» на тему: «Переможці і переможені: хто і як переміг на місцевих виборах на Львівщині?» висловив головний редактор журналу «Ї» Тарас Возняк.

«Києву чим гірше буде в нашому регіоні – тим краще. Чим більше рейваху, патріотичних виступів, рвання на собі волосся – тим виразніше це будуть показувати. Тим паче, що йдуть парламентські, наступні президентські вибори. Вигідно показати, що в Галичині, у Львові – абсолютне болото, купа людей, які не можуть з патріотичних міркувань погодити, де провести якусь каналізаційну трубу», – вважає Возняк.

Політолог припустив, що багато хто із переможців місцевих виборів на Львівщині мають саме таке завдання. «Можливо, багато хто із теперішніх переможців і має завдання робити цей рейвах, а не справу», – сказав Возняк.

Джерело: «ЗІК»