друкувати


Учені зробили невтішний для чоловіків висновок: 80% жінок оргазм тільки імітують

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-08 11:28:35

Британські учені зробили невтішний для чоловіків висновок. За їхніми даними, близько 80% жінок оргазм тільки імітують. Але найцікавіше, близько 30% жінок в піковий момент задоволення вважають за краще зовсім не шуміти.

Учені, які представляють Університет Центрального Ланкаширу, вивчили поведінку 71 жінки гетеросексуальної орієнтації у віці від 18 до 48 років. Вони детально розпитали дівчат про їхні «постільні вправи» у вокалі і з'ясували, що абсолютна більшість опитаних під час кожного другого любовного акту розважають себе і партнера характерними звуками. В той же час соціологи розрахували, що оргазм регулярно імітують не більше 50 % жінок.

Також з'ясувалося, що близько 30% жінок, отримуючи максимум задоволення в ліжку, і зовсім вважають за краще не шуміти. А найбільш збудливі еротичні звуки жінки відтворюють, коли секс або доставляє дискомфорт, або їм банально нудно в ліжку. При цьому найголовнішим стимулом, що примушує жінок стогнати і кричати, виявляється любов і пошана до партнера.

Додатково фахівці в черговий раз підтвердили високу значущість прелюдій і альтернативних видів сексу для представниць слабкої статі.

«Заради чоловіків вони готові імітувати пристрасть, наприклад, в наближенні кульмінації статевого акту, - розповів автор роботи доктор Колін Хендрі. - Чоловікам корисно буде знати, що жінки застосовують "вокальні дані" під час сексу для того, щоб маніпулювати нашою поведінкою в своїх інтересах».

Він підкреслив, що більшість жінок прикидаються в ліжку просто для того, щоб здаватися хорошими, не маючи на увазі нічого поганого.

Дослідження, раніше проведене Колін Хендрі, також показало, що крики збудження у жінок десятиразово посилюються перед і під час оргазму чоловіка.

Джерело: Gazeta.ua