друкувати


О.Сич незаслужено «наїхав» на незалежний засіб масової інформації

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-06 10:51:26

На сайті газети «Репортер» нещодавно з’явилася інформація під назвою «Коломия ВЕБ Портал» та «Укрінформ» перекрутили слова Олександра Сича, в якій йдеться про те, що лідера обласної «Свободи» обурили опубліковані на сайтах слова про те, що його партія готова співпрацювати з Партією Регіонів.

Мовляв «заголовок і месидж новини, не відповідає ані суті самої прес-конференції, ані змісту відповіді Олександра Сича на запитання, поставлене журналістом іншої агенції, «Інтерфакс-Україна», а сам Сич говорив не про співпрацю а лише про те, що (цитую) «Свобода» може співпрацювати з ПР тільки в тому випадку, коли їхні погляди в питаннях соціально-економічного, культурного і духовного розвитку співпадатимуть. Крім того, за словами Сича, в діяльності кожної ради «Свобода» працюватиме за двома складовими: місцева проблематика і політична. У питаннях політичного характеру у «свободівців» все ж не може бути спільних інтересів з «регіоналами».

Звертаю увагу шанованого мною пана Олександра на той факт, що його слова стосовно співпраці з Партією Регіонів в інтернет-виданні "Коломия ВЕБ Портал" ніхто не перекручував. В тексті замітки "ВО «Свобода» готова до співпраці з Партією Регіонів" написано (цитую): "депутати від партії готові навіть співпрацювати з Партією Регіонів, проте тільки в деяких сферах, зокрема в питання соціально-економічного, культурного розвитку області та екології. Але, - зазначає пан Сич, - в діяльності обласної ради є дві складових: місцевого характеру і політичного характеру. При цьому в питаннях політичного характеру у «свободівців» не може бути спільних інтересів з «регіоналами»". Можливо, хтось скаже авторові цих рядків, чим відрізняються ці слова від слів, процитованих в інформації «Репортера»? Мабуть що нічим. То що ж так обурило пана Сича? Можливо, недолугість його прес-секретарів, котрі так і не навчилися читати повністю текст інформаційного матеріалу, а лише обмежуються перегляданням заголовків.

Зрештою, невже знайдеться той, хто скаже, що в словах "співпрацювати з ПР тільки в тому випадку, коли їхні погляди в питаннях соціально-економічного, культурного і духовного розвитку співпадатимуть" не йдеться про співпрацю. Панове, кого Ви намагаєтесь вести в оману? Відтак інтернет-видання "Коломия ВЕБ Портал" вимагає від пана Сича офіційного вибачення за намагання дискредитувати чесний і неупереджений незалежний засіб масової інформації в очах його читачів.

Автор: Сергій БІЛИЙ