друкувати


М.Ільницький: Начальників міської міліції треба частіше питати в міськраді

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-10-29 10:00:26

Покращити громадський порядок в місті реально, - переконаний кандидат в Івано-Франківські міські голови, співробітник МВС Михайло Ільницький, який днями давав в обласному центрі прес-конференцію. Для місцевих ЗМІ. При цьому необхідно частіше викликати начальника міліції міста на сесію і в разі неналежного виконання ним своїх службових обов’язків не боятись висловлювати йому недовіру.

Зі слів, кандидата, безпосереднє керівництво такого керівника міського відділу не може не зреагувати на рішення сесії. Наступний же керівник, пам’ятаючи про досвід свого попередника, вже боятиметься не виконувати норми закону. Пан Ільницький також планує час від часу переодягатись у спортивний одяг і виходити ввечері на вулиці, щоб особисто перевірити роботу міліції. Щоправда, він не пояснив, в ролі кого він планує перевіряти міліціонерів: потерпілого від правопорушників чи самих зловмисників.

Крім боротьби з начальниками міліції, пан Ільницький в разі його обрання очільником обласного центру, також планує сконцентруватись на ремонті доріг, створенні робочих місць, соціальному захисті ветеранів, пенсіонерів, ліквідаторів, покращенні охорони здоров’я в місті.

Автор: Сергій БІЛИЙ