друкувати


Прикарпаття готове до виборів, працюють усі виборчі дільниці

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-10-22 02:30:38

Голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк 22 жовтня застеріг усіх представників влади про використання адмінресурсу. «Ми повинні зробити все, щоб у нас пройшли найбільш демократичні і прозорі вибори в Європі», – зазначив Вишиванюк.

Він наголосив, що це перші вибори для нової влади, а тому для президента, який вчора провів нараду з губернаторами, чесні і прозорі вибори – "це питання з питань".

Вишиванюк рекомендував головам РДА зібрати за круглим столом представників політичних сил керівників і членів ДВК для підписання угоди про чесні прозорі вибори, повідомив кореспондент ZAXID.NET .

Він водночас зазначив, що Прикарпаття готове до виборів, працюють усі виборчі дільниці, вони технічно забезпечені і добре охороняються. За словами губернатора, президент Янукович в розмові з ним пообіцяв відвідати Прикарпаття. Президента цікавила економіка, ліквідація екологічних проблем у Калуші та перебіг опалювального сезону.

"Специфіка виборів не змінилася, партії змагаються не за економічні та інвестиційні програми, а за те, хто більше обіллє брудом діючу владу", – зазначив голова ОДА.