друкувати


Благо, що не довго ще обліплюватимуть паркани своїми портретами і обіцянками...

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-10-18 04:30:30

До виборів залишилось рівно два тижні. Благо, що не довго. Що не довго ще обліплюватимуть паркани, стовпи, двері, дерева, оці мовчазні і невинні атрибути передвиборної агітації, своїми портретами і обіцянками ті, хто завтра нам пророкує миттєво відремонтувати дороги, встелити бруківкою двори, озеленити вулиці, нагодувати голодних… Одним словом, до світлого майбутнього крок — рівно два тижні.

Це кожному конкретно вирішувати, за кого і як голосувати. Я про оті невинні атрибути передвиборної агітації. Невже немає іншого способу довести виборцям свою програму і перевагу, аніж абияк обліплювати все перелічене вище? Чи не простіше зустрітись з людьми і, дивлячись їм у вічі, розповісти про себе і свої плани? Як на мене, з кожною зміною влади мало б бути більше тих, хто керується силою розуму, великодушності і доброти. Інакше вірус, що живе в кожному з нас і називається синдромом дефіциту цивілізації, перетворить нас із носіїв на смертельно хворих.

І 31 жовтня будемо йти на виборчі дільниці повз оті самі понівечені атрибути передвиборної агітації і купи плакатів і агіток. Ми ж живемо у європейському місті! Принаймні, туди нас веде дорога.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК