друкувати


Понад 100 млн грн надійшло до Зведеного бюджету в Галицькому районі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-10-08 03:45:46

За 9 місяців  2010 року Державною податковою інспекцією в Галицькому районі забезпечено надходження платежів до Зведеного бюджету в сумі 102,4 млн гривень.

Про це повідомив під час проведення брифінгу  для журналістів місцевих ЗМІ заступник начальника ДПІ в районі – начальник відділу оподаткування юридичних осіб Сергій Канюка.

Сергій Олександрович подякував платникам податків району за розуміння та сумлінну сплату податків.

До державного бюджету зібрано 30,0 млн грн. До районного бюджету надійшло 40,9 млн грн,що на 3,2 млн грн більше, ніж за аналогічний період  минулого року. Доведені завдання виконані на 100,3 відсотки, бюджет додатково отримав 141,1 тис.гривень.

Досягнуто зростання платежів  до відповідного періоду минулого року по  податку з доходів фізичних осіб на 4,9 млн грн, по податку з власників транспортних засобів на  1,0 млн грн, по платі за користування надрами на 0,3 млн грн, по платі за землю на 0,5 млн гривень.

На завершення зустрічі  заступник начальника ДПІ  розповів присутнім журналістам про роботу податкової інспекції, здобутки та перспективи, про проект Податкового кодексу та очікування зміни податкового законодавства.

Джерело: ДПІ в Галицькому районі