друкувати


Вперше в Україні відбулося грандіозне шоу за участю Анатолія Залевського та цирку дю Солей

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-10-04 04:15:32

Національний інтернет-портал «УКРНЕТ» рік тому пообіцяв юному гімнастові Давиду Антоняну виступ на одній сцені з його кумиром, відомим українським еквілібристом Анатолієм Залевським та артистами цирку Cirque du Solei. Бажання юного гімнаста збулося - в цю суботу, на сцені столичного Палацу культури «Україна», під час грандіозного спектаклю «Ангели серед нас».

Глядачі були вражені потрійними сальто і пластикою, які продемонстрували артисти цирку Cirque du Solei. Дивлячись, як у повітрі, на висоті п'яти метрів, літає дівчинка, без підтримки, публіка в захваті затамувала подих.

Компанію світовим знаменитостям склали юні акробати і еквілібристи України - вихованці театру «Різома», який очолює Анатолій Залевський; клубу акробатичного рок-н-ролу «Восторг»; переможниці дитячої «Нової хвилі» Вікторія і Анастасія Петрик, і сам Анатолій Залевський.

«У минулому році, під час фіналу відомого телешоу «Танцюю для тебе», ми пообіцяли маленькому акробатові Давида Антоняну виконати його мрію. Він дуже хотів побувати на шоу цирку Cirque du Solei і виступити на одній сцені зі своїм кумиром Анатолієм Залевським. Сьогодні його бажання збулися, і наш захід - черговий доказ того, що ми виконуємо свої обіцянки», - розповів зі сцени директор з розвитку національного інтернет-порталу «УКРНЕТ» Тимофій Нагорний.

Кульмінацією вистави «Ангели серед нас» став виступ Анатолія Залевського і Міки Ньютон. Ексклюзивно для гостей заходу співачка представила свою нову пісню, з якою збирається перемогти у фіналі національного відбору на конкурс «Євробачення». А майстер еквілібристики зробив під композицію гарну постановку. Коли у фіналі виступу Анатолій Залевський підхопив Міку Ньютон на руки, і їх оточили переодягнені в костюми янголів, вихованців театру «Різома», глядачі почали аплодувати стоячи. Дійство підкорило не лише публіку, але навіть маститих артистів. Почесний гість заходу, народний артист України Ян Табачник зізнався, що це найкраще шоу, яке він бачив за останній час.

«Я взагалі вважаю, що Міка Ньютон - найбільш гідна кандидатура, яка повинна представляти Україну на «Євробаченні». Вона дуже красива, успішна і надзвичайно талановита, це сьогодні могли всі оцінити. Я її вже запросив на своє шоу «Честь имею пригласить», і дуже сподіваюся, що до мене вона приїде вже в новому статусі - фіналістки «Євробачення», - зізнався Ян Петрович.

Ідея постановки спектаклю народилася минулого року, під час фіналу відомого телешоу «Танцюю для тебе». Вручаючи приз переможцю проекту - маленькому гімнастові Давиду Антоняну, Президент «Фонду волонтерів України» Тимофій Нагорний пообіцяв хлопчикові участь у дитячому спектаклі з самим титулованим артистом цирку України Анатолієм Залевським. І як результат, досвідчені педагоги, хореографи і режисери зібрали талановитих дітей, дітей з неблагополучних сімей, і на протязі цілого року ставили прекрасне дійство, яке буде представлено на суд досвідченого київського глядача 2 жовтня.