друкувати


Мер Івано-Франківська запропонував нарізати кандидатам в депутати фронт робіт

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-29 10:45:30

Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус запропонував керівникам усіх комунальних підприємств Івано-Франківська: житлово-експлуатаційних організацій, Водоекотехпрому та Теплокомуненерго – оприлюднити в кожному виборчому окрузі інформацію, які нагальні роботи необхідно зробити на території кожного ЖЕО обласного центру.

З його слів, дана інформація необхідна кандидатам в депутатам міської ради, які для підняття власного іміджу подекуди вдалися до виконання ремонтних робіт на будинкових системах в своїх округах.

Приводом для такого звернення В.Анушкевичуса стала інформація начальника міської служби оперативного реагування Тетяни Клочко про те, що 24 вересня один з кандидатів в депутати провів заміну будинкових систем на території свого округу, не повідомивши про це керівництво житлово-експлуатаційної організації. «Очолюємо цей процес, – прокоментував мер обласного центру своє доручення, – хай роблять. Це вже позитив, що йдеться не тільки про роздачу гречки. Але цей процес має бути контрольованим і начальник ЖЕО має знати, хто і де в нього іде до підвалу для виконання якихось робіт».

Автор: Сергій БІЛИЙ