друкувати


Найнижчий рівень злочинності в Україні протягом січня-липня зафіксовано на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-28 03:25:47

За результатами комплексної оцінки соціально-економічного розвитку регіонів України за І півріччя 2010 року Івано-Франківщина показала мінімальний показник злочинності у розрахунку на 10,0 тис. чол. та посіла почесне друге місце в таких категоріях як частка інноваційно активних промислових підприємств, рівень оплати населенням комунальних послуг, обсяг введеного в експлуатацію житла та ін.

Попри це, не всі показники є настільки оптимістичними. З метою вичерпного врахування результатів комплексної оцінки розвитку Прикарпаття в порівнянні з іншими регіонами України в області буде вжито додаткових заходів для подолання негативних тенденцій в окремих сферах.

Відповідне розпорядження підписав перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Василь Плавюк 22 вересня ц.р.

Головним управлінням економіки, з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій, промисловості та розвитку інфраструктури, агропромислового розвитку, регіонального розвитку та будівництва, управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації, головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення доручено здійснити аналіз стану виконання програм залучення інвестицій в економіку районів і міст та вжити додаткових заходів, спрямованих на збільшення обсягів як іноземних, так і вітчизняних інвестицій.

Крім того, значні зусилля будуть направлятися на покращення стану справ за тими напрямками, за якими місто чи район області посідає останні місця у моніторингу.

Також особлива увага приділяється питанням невідкладного погашення заборгованості з оплати праці та посиленню індивідуальної роботи з боржниками до бюджету Пенсійного фонду.

Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покладено на головного відповідального виконавця – головне управління економіки ОДА. Контроль за виконанням Василь Плавюк залишив за собою та поклав на заступників голови ОДА відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА