друкувати


У П’ядиках Коломийського району відкрито спортивний майданчик

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-22 05:45:44

Село П’ядики – візитна картка зі сторони Тлумача. В ньому мешкають порядні люди, які люблять чистоту й охайність, шанують історичне минуле, а також дбають про те, аби діти росли здоровими й міцними. До когорти громади належить і сільський голова Роман Сікорський, з ініціативи якого багато зроблено в селі. Головує війт півтора року, однак протягом цього періоду зумів довести, що наділений рисами керівника.

21 вересня 2010 року у селі відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика. Голова завдячує громаді села, церковному комітетові, активу, місцевим підприємцям та, насамперед, районній владі за підтримку і сприяння.

Музика манить до майбутнього стадіону від малого до старшого: всім не байдуже, що робиться в селі. Гостей з області й району зустрічають гарні дівчата у вишиванках хлібом-сіллю, підносять голові Коломийської районної державної адміністрації Михайлові Негричу, гостинно запрошуючи на свято. Звучить гімн України. Школярики кладуть руку на серце, виконуючи священні слова для України. Вони вже готові примножувати її славу, захищати честь. Такими бачить їх і голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, наголосивши у своєму виступі, що серед присутніх дітей є майбутні президенти, лідери, керівники та олімпійці. "Я радий вітати усіх у прекрасному населеному пункті П’ядики, бо тут проживають гарні газди газдині, які хочуть й прагнуть завжди кращого. Тож влада завжди сприятиме у розвиткові корисних справ, приміром, таких як майданчик для молоді і молодіжний спортивний центр, - наголосив Михайло Негрич. Він побажав усім здоров’я, благополуччя та неперевершених спортивних здобутків і подарував м’ячі. Начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Мирослав Карабін теж привітав запрошених і подарував щоденники "Стань в ряди олімпійців".

Перерізана стрічка дозволяє зайти на міні-поле. Під ногами – приємна штучна зелень, якій не страшна будь-яка погода. Діти з нетерпінням очікують випробувати її. Після освячення майданчика перший м’яч охоче котиться по свіженькому килимку, за ним другий, третій. Футбольна команда дружно вибігає на поле – почався футбол.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА