друкувати


У Юрія Солов’я з’явився конкурент

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-11 02:00:55

Схоже, у ініціатора відкриття в Івано-Франківську мережі соціальних магазинів та аптек Юрія Солов’я може з’явитись достойний конкурент. Принаймні такий висновок можна зробити з оприлюднених під час засідання 10 вересня прес-клубу «Вектор» програмних цілей претендента в кандидати на посаду сільського голови села Хриплин Олександри Ковтун-Смирнової.

Зі слів пані Олександри, широко розрекламований, в тому числі серед іноземних інвесторів, Хриплинський інвестиційно-промисловий вузол насправді являє собою сьогодні опущене село, де немає навіть каналізації, а найближча аптека є недосяжною для інвалідів та стареньких людей, яким важко долати великі відстані. В зв’язку з цим, в планах кандидатки: відкриття в разі приходу до влади соціального магазину для інвалідів та малозабезпечених, соціальної аптеки, а також дитсадка та перукарні, відсутність яких у селі також створює суттєві незручності для мешканців.

Як було відзначено під час прес-клубу, О.Ковтун-Смирнову має намір підтримати на виборах міська організація політичної партії «Народна влада», яка також висуватиме її в депутати по Хриплинському округу. В структурі вже розроблено окрему програму розвитку приміських сіл, яка передбачає насамперед проведення по кожному селу ревізії витрат з міського бюджету на їх розвиток.