друкувати


Учасниця Олімпіади у Сінгапурі Анастасія Ткачук: Відповідальність була дуже велика

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-02 12:30:57

Учасниця Перших Юнацьких олімпійських ігор Анастасія Ткачук повернулася на Батьківщину. Ми з нетерпінням чекали її прибуття, аби поспілкуватися з єдиною представницею нашого регіону на Олімпіаді. Нагадаємо, що у Сінгапурі Настя показала досить високий результат, посівши четверте місце на престижних змаганнях світового рівня.

- Які враження залишилися після Олімпіади?

- Враження від змагань дуже позитивні, навіть незважаючи на мій виступ! Звичайно, відповідальність була велика, тому, можливо, це і дало певні признаки того, що я перегоріла перед фіналом. Я пройшла кваліфікацію з першим результатом,і, підсвідомо відчуваючи дуже великий тиск медалі, налаштовуватися на фінал було дуже важко.

- Чи знала ти своїх суперниць і їх можливості?

- Суперниць знала усіх і в принципі сталося так, як гадалося! Правда, прикро те, що програла швейцарській суперниці, в якої виграла на Європі!

- Четверте місце – це хороший показник, а як відреагував твій тренер?

- Так, це високий показник, але я була готова на перше місце! Звичайно, тренер дуже засмучений, але зустрів мене досить гарно і сказав, що це не привід сильно перейматися. Буде над чим працювати дальше, а головне – зробити певні висновки!

- Нам також цікаво дізнатися твої враження саме від Сінгапуру, людей, що живуть там. Що встигли побачити за час перебування?

- В принципі я їздила за кордон і спілкувалася з багатьма людьми, але в цій країні всі дуже привітні! В олімпійському селищі на нас працювали волонтери і перекладачі, які в усьому помагали, тому увагою з боку організаторів ми не були обмежені! Ходили в зоопарк, там найбільший зоопарк в світі,були на Маріна Бей. Загалом залишилися тільки позитивні враження!

- Що плануєте на майбутнє?

- Будемо підкорювати вершину дорослої олімпіади і сподіватися будемо тільки на перемогу!

Джерело: sport.if.ua