друкувати


В Тлумацькому районі відбувся ІІІ аматорський турнір з рибальства «Золота вудка-2010»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-25 03:45:44

21-22 серпня в селі Бортники Тлумацького району відбувся третій аматорський турнір з рибальства «Золота вудка-2010» серед працівників ВАТ «Прикарпаттяобленерго», що проходив в межах святкування 80-річчя енергопостачальної компанії.

26 команд (по два учасники в кожній) з філій товариства та центрального офісу компанії змагалися у риболовній майстерності. Оцінювало енергетичних рибалок кваліфіковане журі на чолі з представником Івано-Франківської Федерації риболовного спорту Ростиславом Полівчаком.

Серед учасників цьогорічної «Золотої вудки» були як команди-старожили, що беруть участь у турнірі з дня його заснування, так і новачки. Відрізнявся цьогорічний турнір від попередніх тим, що вперше за історію змагань було представлено дві жіночі команди – до команди з дирекції з персоналу приєдналася команда центральної бухгалтерії товариства.

Протягом двох днів із вудкою в руках енергетики намагалися упіймати якомога більше риби. Визначити найкращих рибалок було не складно, адже всі показники зафіксували цифри електричних ваг.

Переможцями «Золотої вудки 2010» стала команда дирекції з захисту економічних інтересів «Бички в томаті». Її учасники Роман Остапович та Григорій Конарський впіймали 16 рибин, загальна вага яких склала 13,714 кг. Вони ж і перемогли у номінації «Найбільша кількість риби».

На другому місці опинилися рибалки з Івано-Франківського РЕМ – «Франківські коти». Улов Олександра Гені та Володимира Курилюка склав 8, 340 кг.

«Бронзу» у турнірі вибороли минулорічні переможці – команда загальної дирекції «Баракуда». Василь Гандера та Юрій Петрів упіймали 7, 503 кг риби.

Найкращою жіночою командою стала «Шемая» (центральна бухгалтерія). Перемогу у двох номінаціях «Гламурні рибалки» та «Кращий девіз команди» здобули учасниці команди «Приманки» з дирекції з персоналу з наступним девізом: «Рибалять на хліб, черв’яків і на манку, а ми всіх спіймаєм на нашу ПРИМАНКУ!». Приз за кращу назву здобув Долинський «Містер Твістер».

Першу рибину турніру впіймали учасники команди «Поплавок і Грузило» Коломийського РЕМ. Найбільша рибина турніру вагою 1,536кг попалася на гачок калушанам з команди «Карпенерджі».

Кожен учасник «Золотої вудки» отримав диплом, а переможці символічні кубки та подарунки. Особливим сюрпризом став презент від Івано-Франківської Федерації риболовного спорту – надувний човен для володарів першого місця. Також призерам турніру було вручено запрошення на обласні змагання серед рибалок, які у вересні будуть організовані Федерацією.

«Цей турнір має унікальну атмосферу, - зазначив генеральний директор «ВАТ «Прикарпаттяобленерго», - тут усі рівні, усі займаються улюбленим хобі – рибальством, віддають всіх себе спорту і спілкуються без обмежень та поділу на посади. «Золота вудка» об’єднує колектив, вона зближує людей та популяризує здоровий та активний відпочинок».

Джерело: sport.if.ua