друкувати


Назвався волонтером - будь готовий до всього

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-11 03:15:58

Назвався волонтером - будь готовий до всього. Відмовляти не можна. Тому на прохання відвідувачів міжнародного літнього табору заспівати гімн своєї країни Катаржина блискуче виконує його акапельно.

А ще декламує рідною мовою вірші, які пам'ятає зі школи, та знайомить з величезною кількістю сучасних польських фестивалів. Аби гідно представити вітчизну, переконана Кася, одних лише загальних відомостей про її географію та історію недостатньо. Офіціозом від такої презентації навіть не пахне. Тренінги також веселі.

Серед занять - інтерактивні забави, характерні для тієї чи іншої країни, яку представляють. До слова, майже усе спілкування учасників традиційного інтернаціонального "саммер кемп" відбувається англійською. Впродовж тижня усіх бажаючих чекає знайомство з Туреччиною, Румунією, Тайванем та іншими країнами. А от у п'ятницю, розповідає Наталія, - особлива подія. За допомогою власноруч відзнятого відео, етнокостюмів, пісень і танців місцеві школярі та студенти знайомитимуть з українською культурою закордонних гостей.

Джерело: Радіо «Західний полюс»