друкувати


В Івано-Франківську накладено табу на феєрверки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-11 11:00:35

Питанням пожежної безпеки було присвячене екстрене засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій, яке відбулося 6 серпня в Івано-Франківську.

В засіданні взяли участь керівники міського управління житлово-комунального господарства, начальники житлово-еексплуатаційних організацій міста, сільські голови приміських населених пунктів.

Як повідомив голова комісії Юрій Щочкін, в ході зібрання на виконання відповідного рішення Ради національної безпеки та оборони України та розпоряджень Кабінету Міністрів було визначено конкретні завдання для керівників усіх рівнів щодо попередження можливого виникнення пожеж у сухий спекотний період.

Зокрема, відповідно до рішення комісії, в усіх приміських селах були проведені тематичні сходи селян, сільських голів було зорієнтовано на необхідність проведення упереджувально-роз’яснювальної роботи щодо обмеження відвідування лісів, заборони розведення багать та в’їзду до лісу автомобільним транспортом. Крім того, керівництву ЖЕО дано вказівку перевірити стан горищ та підвалів, очистити їх від захаращень, наголошено на необхідності вжиття заходів щодо заборони спалювання сміття. Одночасно, накладено тимчасову заборону на продаж петард і феєрверків.

Автор: Сергій БІЛИЙ