друкувати


«Пенсійно-газове винищення українців»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-09 03:15:33

Оприлюднення умов Меморандуму кліки Януковича з Міжнародним валютним фондом, умовою якого є зростання ціни на газ для населення, в обмін на отримання 15,5 млрд. доларів США, для рятування правлячого режиму Януковича-Азарова та їх коаліції «тушок» при владі, від незворотньо приреченого політичного, економічного та соціального фіаско, виявляється не закінчилося історією із 50% зростанням ціни на газ для населення з 1 серпня 2010 року, незважаючи на підписану з РФ угоду про продовження базування ЧФ ВМС РФ у Криму до 2042 року, та широко-розрекламовану брехливу пропаганду про здешевлення вартості газу для українців на 30%.

Поруч з підняттям вартості газу для населення на 50% з 1 серпня 2010 року, наступить «довгоочікуване вдячним народом» повторне чергове зростання ціни на газ для населення, ще на 50%, вже з квітня 2011 року. І так буде тривати кожних пів-року(!), допоки вартість газу для знедоленого «соціальними благами та «підвищеними у двічі» заробітною платою та пенсіями» народу, за обіцянками Януковича та їх брехливої Партії регіонів, не зрівняється з ринковою ціною на газ! А в додаток, ще доплюсуйте до ціни на газ для населення ПДВ, вартість транспортування, мінімальну рентабельність, і ціна для населення у 2011 році перевищить ринкову вартість для простого споживача.

Але біда, як Янукович і Партія регіонів, не приходить одна! В меморандумі між «рятівниками нації» Януковичем-Азаровим та МВФ, зазначено зобов’язання правлячого режиму ще у 2010 році розпочати підвищення пенсійного стажу та пенсійного віку для ЖІНОК ! Законопроект про підвищення пенсійного стажу і віку для жінок з 55 років до 60 років, як у чоловіків, почнеться з цього року, і кожні 6 місяців буде зростати. Ці «покращення соціальних стандартів для народу» Янукович-Азаров зобов’язався виконати в обмін на отримані від МВФ 15,5 млрд доларів США. Отримав Янукович-Азаров у першому транші МВФ менше 2 млрд доларів США, і допоки не виконає в ц.р. свої зобов’язання, не отримає чергового траншу, який їм украй необхідно, що б врятувати своє правління при владі за будь-яку ціну дурних вимог МВФ до простого народу.

Саме такою є грошова вартість плати виборцями з Донбасу (понад 90%) і Прикарпаття (менша 8%) що підтримали президентство Януковича, в обмін та тимчасове збагачення при владі горстки українофобів та україноненажерів, для яких Україна, це величезне неосяжне «корито благ і достатку», з якого можна безкарно красти і споживати мільярди народних грошей, сотні гектарів заповідної лісової землиці, безвідповідально солодко обіцяючи своїм обдуреним виборцям «манну небесну» у разі їх перемоги на виборах, а обертається це направду небаченою досі злиденністю пересічного маленького українця, зростанням до неможливості вартості газу, і як наслідок здорожчення на всі житлово-комунальні послуги, вартість хліба та макаронних виробів, різних круп та інших груп продуктів харчування, побутових послуг, тощо…

Все це справжня реальна плата обдуреного народу України за прихід до влади «команди реФФорматорів та проФФесіоналів» Януковича-Азарова, з Донбасу!

Це далеко не остаточний перелік «довгоочікуваних подарунків» і «безмежної турботи влади» про маленького виборця, напередодні чергових виборів до місцевих органів влади 31 жовтня ц.р., та наступних виборів до Верховної Ради України, не пізніше березня 2012 року!

Депутат обласної ради Юрій Романюк